Barszcz czerwony KNORR - doskonały i aromatyczny. Szybka i łatwa w przygotowaniu podstawa Twojej wyśmienitej zupy.
Aby przygotować 1 litr barszczu rozpuść w 1 litrze gorącej wody 80 g produktu (około 3 kopiastych łyżek) i dokładnie wymieszaj. Nie gotuj.
Barszcz czerwony KNORR można podawać jako zupę czystą z dodatkiem mięsnych lub jajecznych drobnych kluseczek, makaronem lub krojonymi warzywami. Można też go zabielić i zagęścić zasmazką jasną KNORR i przygotować pożywny barszcz ukraiński.
Barszcz czerwony KNORR można podać z gotowanymi ziemniakami, makaronem (kolanka, świderk)i, uszkami, kołdunami lub pasztecikami.
Barszcz czerwony KNORR można wykorzystać do przyrządzenia chłodnika poprzez dodanie do wystudzonej zupy kefiru, kwaśnej śmietany, krojonej szynki konserwowej, gotowanego jajka, koperku, primerby czosnkowej KNORR, czarnego pieprzu mielonego, szczypiorku i tartych buraczków konserwowych.
Propozycja: Barszcz Małopolski.
Primerba grzybowa KNORR, kapusta biała, mięso od szynki, przecier pomidorowy, RAMA Cremefine Profi do gotowania 15%, fasola perłowa.